LogotypBoka ett möte
Tjänster

Sökmotoroptimering

Jonathan knappar formulerar nya texter som rankar på Google

Vad är SEO?

Sök motoroptimering är metoder och tekniker för att synas så högt som möjligt resultatet för för relevant ord. Om du exempelvis är elektriker så vill du synas så högt som möjligt när folk söker efter frasen "elektriker i Jönköping". När Google, Bing och andra sökmotorer går igenom din sida, gör den en bedömning utifrån olika faktorer. Vi kan påverka och optimera webbplatsen så att sökmotorn gör en så god bedömningen som möjligt. När du syns kan fler besökare hitta till dig och du kan få nya kunder.

Tillvägagångssätt

Analys

I analysfasen ser jag till att hitta de sökord som ger mest avkastning till så liten instats som möjligt. Vi sätter också ett mål och en budget för sökordsoptimeringen.

On-Page

Vi gör det lätt för Google att förstå din sida och optimerar den för de sökord som vi valt. Det handlar om titel, metabeskrivning, bilder och hur strukturen är på din sida.

Off-Page

Google och andra sökmotorer kollar också vad andra säger om dig. Vi ser till att du får relevanta länkar som ger dig större möjligheter att ranka hos Google.

Lokal SEO

När vi arbetar att optimera för lokal seo siktar vi att synas i det lokala result som Google visar på ett speciellt sätt. Vi skapar också en profil på Google Business Profile som ger oss möjlighet att synas bättre med en egen ruta till höger om sökresultatet.

Utvärdering

Jag håller kontinuerligt ett öga på data från Google Analytics och andra verktyg som ger oss möjlighet att mäta framstegen. Beroende på målen vi har satt kan utvärda insatsen.